1) Ισχύς Εγγύησης: Η παρούσα εγγύηση εφαρμόζεται μόνον αν προσκομιστεί μαζί με το μηχάνημα, η απόδειξης ή το τιμολόγιο αγοράς, το οποίο αναγράφει την ημερομηνία και τον σειριακό αριθμό του μηχανήματος. Η UNIBYTE διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εγκυρότητα της εγγύησης αν διαπιστώσει ότι το μηχάνημα έχει υποστεί παρέμβαση στην σύνθεση του, σε σχέση με αυτή της αγοράς του.

2) Διάρκεια Εγγύησης: Παρέχεται εγγύηση 12 μηνών για όλα τα Refurbished προϊόντα  που ανακατασκευάζει και εμπορεύεται η UNIBYTE. Η διάρκεια της εγγύησης αρχίζει από την ημερομηνία αγοράς.

Η εγγύηση περιλαμβάνει την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, καταβάλλοντας την εργασία και τα εξαρτήματα της επισκευής.

Για τα καινούργια προϊόντα (όχι Refurbished) περιφερικά ή αξεσουάρ που πουληθούν από την εταιρεία μας, ακολούθουν την εγγύηση του κατασκευαστή τους.

3) Χρόνος Επισκευής: Ο χρόνος επισκευής των προϊόντων μας ορίζεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει το ανταλλακτικό που απαιτείται. Σε περίπτωση καθυστέρησης της επισκευής άνω  των 12 ημερών η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει στον πελάτη της, για προσωρινή αντικατάσταση, προϊόν λειτουργικά ισοδύναμο μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής.

4) Τόπος επισκευής: Η επισκευή θα γίνεται στο τεχνικό τμήμα στην έδρα της εταιρίας μας, όπου πρέπει να αποστέλλεται το προβληματικό προϊόν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ο τρόπος μεταφοράς των συσκευών προς και από τη UNIBYTE είναι επιλογή και ευθύνη του πελάτη. Τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη.

5) Δικαίωμα Αντικατάστασης / Πίστωσης κόστους μηχανήματος

Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής του ελαττωματικού προϊόντος η UNIBYTE το αντικαθιστά με άλλο ίδιο ή αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών ή και διαφορετικού κατασκευαστή, σε συνεννόηση με τον πελάτη. Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής ή αντικατάστασης του προϊόντος η μέγιστη υποχρέωση που φέρει η Εταιρία μας περιορίζεται ρητά στο αντίτιμο που έχει καταβληθεί για το προϊόν. Το ποσό που πιστώνεται, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές εμπορευμάτων από την Εταιρία μας.

6) Backup – Περιοριστικοί Όροι: Πριν την παράδοση ενός Η/Υ για επισκευή, ο πελάτης οφείλει να έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα του και να έχει σβήσει στοιχεία εμπιστευτικού χαρακτήρα και προσωπικής φύσεως, για απώλεια δεδομένων δε φέρουμε καμία ευθύνη καθώς και για την επαναφορά και επανεγκατάσταση τους οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο και αιτία καθώς δεν θα είναι υπεύθυνη η UNIBYTE για την ανάκτηση και επανεγκατάσταση προγραμμάτων ή δεδομένων άλλων από αυτών που εγκατέστησε αρχικά κατά την ανακατασκευή του Η/Υ. Σε περίπτωση βλάβης σκληρού δίσκου η UNIBYTE υποχρεούται να τον αντικαταστήσει, το οποίο αυτομάτως σημαίνει απώλεια των αποθηκευμένων αρχείων και λογισμικών χωρίς η UNIBYTE να έχει ευθύνη για αυτά. Η UNIBYTE δεν φέρει καμία ευθύνη για τα αποθηκευμένα δεδομένα (data, αρχεία, προγράμματα) στα μαγνητικά, μαγνητο/οπτικά ή οπτικά μέσα, καθώς και για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, προσθετική ή αποθετική ζημιά που προκύπτει από την απώλειά τους. Η φύλαξη και αποθήκευσης των δεδομένων ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.

7) Από την εγγύηση δεν καλύπτονται τα εξής:

  • Μεταχειρισμένες μπαταρίες που συμπεριλαμβάνονται με τον laptop ή άλλο μηχάνημα.
  • Ζημίες που προκλήθηκαν από ευθύνη του αγοραστή. (Π.χ. πτώση, χτύπημα, φωτιά, νερό, ακατάλληλη χρήση ή αποθήκευση κτλ)
  • Ζημίες που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση ορατής εξωτερικά ζημιάς κατά την παράδοση δέματος από μεταφορική, συνιστούμε στους πελάτες να μη παραλαμβάνουν το δέμα, και να μας ενημερώσουν.
  • Σπάσιμο πλαστικών, μεντεσέδων, πλακετών, κτλ., άσχετα με το λόγο που το προκάλεσε.

8) Μηχάνημα Χωρίς Βλάβη: Σε περίπτωση που προσκομιστεί μηχάνημα το οποίο διαπιστωθεί ότι δεν έχει τεχνικό πρόβλημα (π.χ. ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά , αλλά υπάρχει πρόβλημα στις ρυθμίσεις του software), χρεώνεται στον πελάτη το αντίτιμο μιας ώρας εργασίας.

9) Διαδικασία: Για αποφυγή ταλαιπωρίας, καθυστερήσεων και οικονομικών επιβαρύνσεων, παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας πριν από την προσκόμιση / αποστολή.

10) Δικαίωμα Τροποποίησης Όρων Εγγύησης: Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους της εγγύησης, χωρίς προειδοποίηση. Οι όροι της εγγύησης είναι αυτοί που ίσχυαν την ημέρα της αγοράς. Ο πελάτης υποχρεούται να κρατήσει το κείμενο με τους όρους της εγγύησης, με ημερομηνία που αποδεικνύουν τους όρους που ίσχυαν την ημερομηνία της αγοράς.