Πληρωμή με Παραλαβή από την  Έδρα της Εταιρείας μας.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας  τηλεφωνικά ή online, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να την παραλάβετε από την έδρα της εταιρείας μας στην Εμμ. Καμπούρη 34, Μοσχάτο 18345, Αθήνα.

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 –18:00

Αντικαταβολή

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να  πληρώσετε στον τόπο παραλαβής με μετρητά με επιπλέον χρέωση 3,00€ συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α. (υπηρεσία αντικαταβολής).

Τραπεζική κατάθεση

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς:

ΒΛΑΧΟΣ & ΒΛΑΧΑΒΑΣ Ο.Ε. (Unibyte)

Αριθμός Λογαριασμού: 5139083681175

ΙΒΑΝ: GR68 0172 1390 0051 3908 3681 175

Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα εκτός Τράπεζας Πειραιώς παρακαλώ προσθέστε στο σύνολο της παραγγελίας σας 4€ έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής​.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας αμέσως μετά την κατάθεση καλέστε μας για επιβεβαίωση στο τηλέφωνο 210 9484370 ή στείλτε μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] το αντίγραφο της κατάθεσης.

Πιστωτική Κάρτα

Το pc365.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro (εκτός American Express & Diners). Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας (SSL-128 bit) της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο εγγυάται ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας.

Paypal

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com
Για την διασφάλιση των συναλλαγών σε περίπτωση αποστολής της παραγγελία σας, η διεύθυνση αποστολής θα πρέπει να είναι ίδια με την διεύθυνση που έχετε στο PayPal λογαριασμό σας και σε περίπτωση παραλαβής από την έδρα μας απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.